Varsinais-Suomessa ilmestyvässä Vakka-Suomen Sanomissa oli ti 20.3. koottu erittäin selkeät taulukot ja mielenkiintoiset äänestystulokset eduskuntavaalien äänimääristä.  Oikein pysähdyin niitä entisenä (hengeltäni nykyisenäkin) mynämäkeläisenä lukemaan. En kuitenkaan siitä syystä, että lopputulokset olisivat jotenkin hämmästyttäneet vaan siksi, että etsin sieltä Varsinais-Suomen Kristillisdemokraattien tuloksia. Ei löytynyt. Se hämmästytti!

  Kuitenkin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />KD keräsi Varsinais-Suomen alueelta 11351 ääntä ja Sari Essayah valtaisat 7716 henkilökohtaista ääntä. Olisi ollut uutisoitavaa Vakka-Suomenkin alueelta, mutta syystä, jota koskaan ei saada loppuun asti tietää, asiasta ei katsottu tarpeelliseksi kertoa Vakka-Suomen Sanomien lukijoille.
  Asia voidaan aina kuitata inhimillisenä erehdyksenä. Minä pidän menettelyä kuitenkin asenteellisena väheksyntänä tai jos se ei ole sitä, niin toimittajan, jopa toimituksen ammattitaidottomuutena.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pauli Tuohioja

Kauniainen